Vestjylland På Vægten

Sundhed på

langt sigt

 

Vejen til et sundt vægttab og bedre sundhed handler om at lave varige ændringer i sine madvaner, måske ændringer man næsten ikke opdager, hvor andre ændringer måske kræver mere. ”Den bedste slankekur er den man ikke ved man er på og som på sigt bliver din livsstil”.

 

  

  • Måske vinder du ikke en af hovedpræmierne
  • Trænger du til at tabe 2, 4, 8, 10 måske 20 kg + opstramning?
  • Måske mener du ikke selv at du trænger til at tabe dig - men er du sund?
  •  Mangler du bare et skub bagi?
  • Mangler du motivation til at opretholde den god livsstil?

 

Sammen kan vi hjælpe hinanden til en sundere kommune!

 – deltag i Vestjylland på vægten!

 

 

Ved at foretage de små ændringer nu og ikke i morgen kan du booste din egen sundhed, velvære, energiniveau og meget mere – og sammen med andre som ønsker det samme!

For at kickstarte dit vægttab, booste din sundhed og have mere aktivitet i din hverdag er det første man skal give sig i kast med, at blive bevidsthed omkring hvad du spiser, hvor meget du spiser, hvornår du spiser og hvor aktiv du er i din hverdag. 

Den bedste og mest effektive måde, at ændre din sundhed på, er hvis kost og motion følges ad. Via kosten sørger du for, at give din krop energi til at præstere, det du ønsker. Samtidig er motionen med til, at bibeholde/opbygge din muskelmasse, som er yderst vigtig da det bla. bidrager til, at du forbrænder mere på daglig basis!

 

Forskning viser, at vi spiser ting, der ikke engang smager godt: Den sidste tørre skive af en chokoladekage, kolde, bløde og fugtige pommes. Brug hovedet når du spiser og tag en beslutning om at spise og nyde den mad du indtager.

Start med at se om din mad og din hverdag lever op til de officielle kostråd, og lav ændringer så den kan komme til det! Start med 3-4 fokus punkter. 

 

  • ”Let røven og luk kun munden op for det du ved, bidrager positivt til dit fremtidige mål, om din egen fysiske kunnen og velvære”

 

  • ”Den bedste træning er den der bliver gjort – kom afsted og få sved på panden”

 

  • "Valget er dit - og du har altid et valg"